NEW SALATHAI

NEW SALATHAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 642 beoordelingen
25 okt 2020 om 12:11 Het eten was heerlijk, zoals altijd.
24 okt 2020 om 19:44 De echte Thai!
24 okt 2020 om 0:15 Gebeld over allergie, gebeld om te vragen of het al bezorgd was. Kortom fijn die echt aandacht. En oh oh wat was het lekker.
23 okt 2020 om 22:13 Erg lekker! Prima porties en snelle levering.
23 okt 2020 om 21:30 Onwijs lekker eten en bezorgd conform de aangegeven tijd. Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen!
23 okt 2020 om 20:34 Prima, heerlijk gegeten
22 okt 2020 om 23:10 Heerlijk! Altijd extra bestellen voor morgen.
20 okt 2020 om 11:39 Het eten was lekker en op tijd , 8 minuten voor de tijd dat ik hebt aangegeven het was suoer, zal zeker meerdere keren gaan bestellen.
16 okt 2020 om 10:55 Erg lekker, ga ik vaker doen! De bezorging was ook goed op tijd!
16 okt 2020 om 8:11 Zwaar overgewaardeerd dit restaurant hier op thuisbezorgd. Het eten is ok, maar gezien de prijzen die er voor worden gevraagd en de beoordelingen mag je beter verwachten. Daarnaast bezirgtijd 45 min eerder dat we hebben aangegeven, koud eten dus.
12 okt 2020 om 15:14 Het eten was er op de afgesproken tijd, het was goed warm en het was weer heerlijk! We gaan hier zeker nog vaker bestellen.
11 okt 2020 om 20:04 Fantastisch eten en super goed personeel!